zondag, juli 14, 2024
HomeRegio NieuwsRestaurant Zuyder in Almere Duin: Zeer slechte score

Restaurant Zuyder in Almere Duin: Zeer slechte score

Bij Binnenland Nieuws doorkruisen we heel Nederland om de leukste en beste restaurants te ontdekken. Onze recente stop bracht ons naar Zuyder in Almere Duin. Zoals altijd beoordeelden we het menu, de prijzen, de bediening en de algehele sfeer.

Helaas viel restaurant Zuyder op veel van deze fronten niet positief uit. De bediening liet veel te wensen over, met bijna 25 minuten wachten op onze eerste kop koffie. Dit voorspelde helaas weinig goeds voor de rest van onze ervaring.

De locatie daarentegen verdient wel een pluim, met een solide 9. Gelegen op een prachtige plek bij het strand en met een aantrekkelijk interieur, leek het aanvankelijk een goede keuze voor de lunch.

Al snel merkten we echter dat het team niet goed op elkaar was afgestemd. Ondanks slechts acht aanwezige gasten, slaagden de twee personeelsleden er niet in om ons adequaat te bedienen. Zelfs bij binnenkomst werden we helaas niet vrolijk begroet.

Ondanks deze teleurstellende start bleven we zitten vanwege onze grote honger en nieuwsgierigheid naar de kwaliteit van het eten. We bestelden beiden een brunch en moesten hier maar liefst 1 uur en 15 minuten op wachten. Meerdere keren overwogen we om te vertrekken, maar onze honger weerhield ons.

Slecht eten bij Zuyder in Almere Duin

Toen het eten eindelijk arriveerde, waren we zeer teleurgesteld. De kwaliteit van het eten liet echt te wensen over, iets wat we ook aan de bediening hebben laten weten. Helaas was de dame niet erg ontvankelijk voor onze feedback en beweerde ze dat smaak subjectief is.

Na honderden restaurants te hebben bezocht in Nederland, zouden we toch moeten weten waar we het over hebben, maar volgens deze mevrouw was dat niet het geval. Al met al vonden we het zeer teleurstellend en zouden we niet meer terugkeren, ondanks de aantrekkelijke locatie. Wat een gemiste kans!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments