vrijdag, april 19, 2024
HomeEntertainmentGuido uit 'Winter Vol Liefde' onthult nieuwe liefde na breuk met Marja"

Guido uit ‘Winter Vol Liefde’ onthult nieuwe liefde na breuk met Marja”

Datum: 12 januari 2024, 10:05

Het eerste seizoen van ‘Winter Vol Liefde’ heeft zijn einde gevonden, en hoewel kijkers Guido zagen eindigen met Marja, onthult hij nu aan tafel bij ‘Renze’ dat dit verhaal ten einde is gekomen en dat er een nieuwe liefde in zijn leven is.

Het avontuur begon niet soepel voor Guido, met een vertrekkende kandidate en twijfels over zijn romantische keuze. Ondanks een gepassioneerde relatie met Marja, is hun liefdesverhaal uiteindelijk gestrand. In een onthullend gesprek met Renze vertelt Guido dat hij nu een nieuwe liefde heeft gevonden.

Guido, die in het programma koos voor Marja, bevestigt aan Renze dat hun relatie niet heeft standgehouden. “We zagen het zoete einde met de lieve en gezellige Marja”, begint Renze, waarop Guido resoluut antwoordt: “Nou, ik kan er een heel verhaal omheen gaan breien, maar ik doe het gewoon op mijn eigen manier: nee!”

De voormalige Winter Vol Liefde-deelnemer onthult vervolgens dat er na de breuk met Marja snel een nieuwe liefde in zijn leven kwam. Na een aanmelding van een geïnteresseerde vrouw, verliep het contact razendsnel. “Na drie dagen met elkaar praten, had ze al een ticket geboekt”, onthult Guido. De nieuwe relatie lijkt dus veelbelovend.

Guido benadrukt dat hij de nieuwe liefde niet had gemist zoals hij zou hebben moeten missen, en uiteindelijk koos voor eerlijkheid. Hij besloot de nieuwe connectie een kans te geven, waarop de vrouw snel naar hem toe kwam. De gasten aan tafel feliciteren Guido met zijn nieuwe liefde, en hoewel er nog vraagtekens zijn over een mogelijke verhuizing naar Zweden, lijkt de voormalige deelnemer van ‘Winter Vol Liefde’ oprecht gelukkig met deze wending in zijn liefdesleven.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments