vrijdag, april 19, 2024
HomeBlogDealerleasing Geldrop: Goedkoop Lokken & Duur Eindigen

Dealerleasing Geldrop: Goedkoop Lokken & Duur Eindigen

Enige tijd terug hebben we voor onze blogger een auto geleased via Dealerleasing in Geldrop. Hoewel deze samenwerking hoopvol van start ging, eindigde het helaas in een teleurstellende ervaring.

Hoe het begon

Destijds hadden we behoefte aan een compacte en betaalbare auto voor dagelijkse activiteiten. Het was voor ons belangrijk om een vast maandelijks bedrag te hanteren om de kosten beheersbaar te houden.

Online gingen wij zoeken voor onze medewerker om een auto te vinden die voldeed aan de wensen. We kwamen uit bij Dealerleasing op de Emopad 29 in Geldrop.

We hadden een overeenkomst gesloten voor een kleine auto met een maximale maandelijkse kost van 500 euro. De autoverkoper was behulpzaam en alles leek perfect geregeld. Tenminste, dat dachten we!

Verhoging na Verhoging

Bij Binnenland Nieuws hebben we ruime ervaring met het leasen van auto’s voor ons team, dus we gingen ervan uit dat alles soepel zou verlopen. De afspraken waren duidelijk vastgelegd en het contract was ondertekend.

Tot onze verbazing kregen wij binnen de kortste keer verhoging 1.

Binnen enkele maanden daarna kregen wij geconfronteerd met verhoging 2.

Dit leek ons vreemd omdat we duidelijk een overeenkomst hadden gemaakt voor een leaseperiode van slechts één jaar, en de prijs leek ons ongebruikelijk hoog voor zo’n korte termijn. We begonnen ons af te vragen of er misschien een fout was gemaakt in de leaseovereenkomst of dat we mogelijk een belangrijk detail over het hoofd hadden gezien.

Om duidelijkheid te krijgen en eventuele misverstanden uit de weg te ruimen, besloten we onmiddellijk contact op te nemen met de autohandelaar.

Toen we de (destijds blije) autohandelaar bereikten, legden we onze zorgen voor en vroegen om een gedetailleerde uitleg van de kostenstructuur. Het zeer korte antwoord was duidelijk..

Had je de Kleine Lettertjes maar Moeten Lezen

Onze medewerker had natuurlijk het contract gelezen maar helaas niet volledig. Ergens op een pagina stond inderdaad dat zij de prijs konden verhogen.

Maar wie verwacht zoiets? En waarom meerdere keren? Wat is hier aan de hand?

In de basis heeft Dealerleasing contractueel gewoon gelijk. Het staat ergens verborgen in de kleine lettertjes en daar moet je het dan maar mee doen. Maar is het helemaal fair? Natuurlijk niet.

Wij hebben helaas ons lesje wel geleerd met dit bedrijf…

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments