zaterdag, juli 13, 2024
HomePolitiekNotting Hill: Julia Roberts Onverwachte Reis door de Wereld van Filmster Anna...

Notting Hill: Julia Roberts Onverwachte Reis door de Wereld van Filmster Anna Scott

Achter de schermen van de iconische romantische comedy “Notting Hill” uit 1999 onthult Julia Roberts een verrassend hoofdstuk in haar carrière. In een openhartig interview met Richard Curtis, de scenarioschrijver van de film, onthult de 56-jarige actrice dat het bijna ongemakkelijk was om de rol van filmster Anna Scott op zich te nemen.

De Uitdaging van Filmster Anna Scott

Roberts deelt eerlijk dat het spelen van een filmster een van de meest uitdagende dingen was die ze ooit heeft gedaan. In het interview met Vogue onthult ze: “Heel eerlijk, één van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten doen, was mijn rol in Notting Hill. Een filmster spelen voelde zo ongemakkelijk.”

De Strijd met de Kleding

Niet alleen worstelde Roberts met de rol zelf, maar ook met de kledingkeuzes van haar personage, Anna Scott. Volgens Curtis vond de actrice het “vreselijk om als een filmster gekleed te zijn.” Dit ongemak bereikte zijn hoogtepunt in een van de laatste scènes van de film, waarin Roberts haar liefde aan Hugh Grant’s personage verklaart.

Een Persoonlijk Tintje

In een onverwachte wending besloot Roberts haar eigen stempel op de film te drukken. Voor de emotionele liefdesverklaringsscène stuurde ze haar chauffeur terug naar haar flat om een paar kledingstukken op te halen. “Het waren mijn eigen slippers, mijn schattige korte blauwfluwelen rokje, een T-shirt en een vestje”, onthult de actrice.

Conclusie

De ongemakkelijkheid van het spelen van een filmster en de persoonlijke inbreng van Julia Roberts in haar kledingkeuze voegen een nieuw perspectief toe aan de filmgeschiedenis van “Notting Hill”. Het illustreert de menselijke kant van de filmproductie en de creatieve uitdagingen waarmee zelfs ervaren acteurs te maken hebben.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments