vrijdag, juni 14, 2024
HomeEntertainmentLil Kleine en Jaimie Vaes Samen op Vakantie in Dubai voor Zoon...

Lil Kleine en Jaimie Vaes Samen op Vakantie in Dubai voor Zoon Lío

Jaimie Vaes geniet momenteel van een vakantie in Dubai met haar vierjarige zoon Lío, en opmerkelijk genoeg is haar ex en Lío’s vader, rapper Lil Kleine (echte naam Jorik Scholten), ook aanwezig. Bijna twee jaar na de arrestatie van de rapper wegens huiselijk geweld, lijken de twee hun verschillen opzij te hebben gezet voor het welzijn van hun zoon.

Zowel de realityster als de rapper deelden de afgelopen dagen foto’s op hun Instagram Stories vanuit Dubai. Volgens Vaes is Lil Kleine ook aanwezig om tijd met hun zoon door te brengen, maar ze benadrukt dat het geen familievakantie is. Het management van Lil Kleine meldt dat de twee al geruime tijd, ongeveer zes maanden, weer goed met elkaar overweg kunnen. Ze delen co-ouderschap over Lío, wat hen vaker samenbrengt.

De relatie tussen Vaes en Lil Kleine kende een turbulente periode, vooral na het incident van huiselijk geweld waar Lil Kleine bij betrokken was. Naar aanleiding van dit incident vertrok Lil Kleine naar Thailand voor professionele hulp en bood hij publiekelijk zijn excuses aan voor zijn gedrag.

Ondanks de problemen en juridische geschillen in het verleden, lijken Vaes en Lil Kleine nu samen te werken als ouders voor het welzijn van hun zoon. Ze zijn gezien als co-ouders en hebben afspraken gemaakt over het contact met Lío. Hoewel er geruchten zijn dat de twee mogelijk weer een romantische relatie hebben, ontkennen ze dit en stellen ze dat hun contact voornamelijk gericht is op de zorg voor hun zoon.

Lil Kleine moet nog voor de rechter verschijnen in verband met de mishandelingszaak, maar de datum hiervoor is nog niet bekend. De recente vakantie in Dubai toont echter een hernieuwde vorm van samenwerking tussen de twee ouders, wat positieve vooruitgang lijkt te zijn voor hun gedeelde verantwoordelijkheid als ouders.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments