woensdag, juli 17, 2024
HomeBlogGoogle 25 Jaar

Google 25 Jaar

Google vierde zijn 25e verjaardag op 27 september 2023. De oprichters van Google, Sergey Brin en Larry Page, beiden doctoraatsstudenten aan de Stanford University in de late jaren ’90, hadden het gemeenschappelijke doel om het World Wide Web toegankelijker te maken.

Ze begonnen hun werk aan een betere zoekmachine vanuit hun studentenkamers en naarmate ze vorderingen maakten, verhuisden ze naar Google’s eerste werkplek, een gehuurde garage. Op 27 september 1998 werd Google Inc. officieel opgericht.

Sinds 1998 heeft Google zich ontwikkeld tot een grote speler op het gebied van technologie. Miljarden mensen over de hele wereld zijn afhankelijk van Google voor diverse doeleinden, zoals het vinden van informatie, communiceren, werken, spelen, en meer.

Google is nu een essentieel onderdeel van de digitale wereld voor zowel individuen als bedrijven. Het bedrijf staat ook bekend om zijn creatieve ‘doodles’ op zijn homepage, die feestdagen, historische gebeurtenissen en beroemde persoonlijkheden herdenken.

Dit jaar viert Google zijn verjaardag door terug te kijken op de mijlpalen die het heeft bereikt en door vooruit te kijken naar de toekomst. Om meer te weten te komen over de geschiedenis, heden en toekomst van Google, kun je onze blogs volgen!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments